De Evenementenbon ook zakelijk het leukste cadeau!

Zoekt u nog een leuk cadeau voor uw werknemers? Of wilt u eens een origineel cadeau geven aan een zakenrelatie?  Geef dan een een belevenis cadeau. Met de Evenementenbon mag iemand helemaal zelf weten waar, wanneer en met wie hij het Evenement gaat bezoeken. Voor ultieme ontspanning na al dat harde werken!

Via de onderstaande link kunt u eenvoudig en snel een bestelling plaatsen en indien gewenst betalen met een factuur. Ook voor zakelijke bestellingen geldt: op een werkdag voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Tevens krijgt u meteen de mogelijkheid om uw cadeau te personaliseren.

Bestel je zakelijke kaarten nu

Bedrijfslogo

Zorg ervoor dat niemand vergeet van wie ze de Evenementenbon hebben gekregen.

Laat dan de Evenementenbonnen bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of een andere afbeelding. Vraag nu meteen vrijblijvend een gepersonaliseerde bestelling aan.

Aanvragen

Boodschap

Een zakelijk cadeau mag best iets persoonlijks bevatten.

In de luxe cadeaubox van de Evenementenbon zit een kaartje waarop een persoonlijke boodschap kan worden geschreven. Deze boodschap kan bij het bestellen van de cadeaukaart worden doorgegeven en wij zullen er zorg voor dragen dat deze boodschap op het kaartje komt te staan.

Verpakking

Wanneer u de Evenementenbon besteld, wordt deze standaard geleverd in een luxe cadeaubox. Hier hoeft u niet voor te betalen.

Wilt u de cadeaukaart nog nét iets feestelijker aankleden wanneer u deze cadeau geeft? Kies dan uit één van de volgende opties:

  • Feestelijk laten inpakken met een mooi inpakpapier voor € 1,50
  • Kies voor een heerlijke fles wijn om bij de Evenementen Cadeaukaart te geven.

Persoonlijke Service

Heeft u specifieke wensen voor uw bestelling? Bij de Evenementenbon is van alles mogelijk. Ons team staat vijf dagen per week voor u klaar om uw zakelijke cadeau tot in de puntjes te verzorgen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag!